De interviews

Vier gesprekken met opmerkelijke gasten

Ronnie Overgoor interviewt vier opmerkelijke gasten.

Een interview brengt meer aan het licht dan een vooraf bedachte lezing. Ronnie Overgoor vraagt gegarandeerd dóór. Er is ook meer ruimte voor u als bezoeker om mee te doen. Aan het eind is kunt u úw vragen aan de gast stellen.


 
Give & Get @ inct.live

Samen denken en samen innoveren

We gaan op inct.live professionals samenbrengen: het vak wordt er beter en sterker van als we samenwerken en samen denken.

Een aantal sprekers zal kort hun vernieuwende idee, bedrijf, oplossing, concept of proces voorstellen en daarna met u als bezoeker in gesprek gaan . Daarbij zullen zij een aantal concrete vragen hebben, bijvoorbeeld op welke manier zij het beste verder kunnen gaan om tot een werkend product of aansprekende dienst te komen. Als bezoeker kunt u vragen stellen, oplossingen voorstellen, ervaringen delen of naar mogelijkheden tot samenwerking zoeken.
Kortom: give & get @ inct.live


Ook bij de samenstelling van de longlist voor deze presentaties kunt u een bijdrage leveren: kent u een nieuw bedrijf, een enthousiaste leverancier of een inventieve collega? Of bent u zelf betrokken bij een innovatietraject en kunt u wel wat ‘wisdom of the Inct-zaal’ gebruiken?
Mail ons dan!
De interviewgastenWie nemen er in de stoel naast Ronnie Overgoor plaats?

We hebben vier interessante en opmerkelijke gasten voor u tijdens inct.live. Ronnie Overgoor zal met hen ingesprek gaan.  Dat zal hij doen zoals we van hem gewend zijn: scherp, meedogenloos doorvragend en altijd gevat. 
Binnenkort stellen we hier de gasten aan u voor. 
Lunch & borrel

Netwerken met een hapje & drankje

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten op inct.live.

We beginnen met een  goede lunch en we eindigen we de dag met een gezellige borrel, waarbij u in informele sfeer kunt napraten over de dag.

inct.live: interactief en vernieuwend

7 juni 2017: inct.live. Een interactief, modern en informeel event voor mediamensen. 

inct.live bestaat dit jaar uit twee delen: de live interviews en Give & Get @ inct.live.  Hiernaast kunt u meer lezen over de beide onderdelen. Op inct.live staat de dynamiek van de uitgeefbranche centraal. 

We gaan u ook niet meer een hele dag van uw bureau weghalen: we beginnen om 12.00 uur met een inlooplunch en tussen 13.00- 17.00 vindt het hele programma plaats. Na 17.00 uur is er ruim gelegenheid om tijdens een borrel na te praten en onderling verder kennis te maken.

Uw gastheer is net als bij de voorgaande edities: Ronnie Overgoor

Programma inct.live

Het complete programma van inct.live 17

Zodra het programma helemaal bekend is, kunt u het hier downloaden