Contact

Waar kan ik inct.support vinden?

Mail ons:
uitgever@inct.nl

Bel ons:
06-26 244 183 (David Huijzer)

Bezoek ons:
Vijverhofstraat 47, unit 302
3032 SB RotterdamOnze experts

Dit zijn de experts die betrokken zijn bij inct.support.

Staat er niemand bij met het specialisme dat u zoekt? Laat het ons weten, er zijn nog tal van andere specialisten die wij voor u kunnen inschakelen.

Wie zijn we?

inct.support is een onderdeel van inct dat iedereen die zich bezighoudt met het publiceren van content actief ondersteunt.

Kern van inct.support zijn de makers van inct: David Huijzer & Frank Veerkamp. Zij bundelen jarenlange kennis en ervaring in de uitgeefbranche. Hiermee zijn zij niet alleen de spil waar inct, het kennis- en informatieplatform voor uitgeefexperts, om draait, maar zijn zij ook de drijvende kracht achter inct.support

Daarnaast werkt inct.support met een grote groep 'preferred suppliers': dat zijn de partners van inct en een geselecteerde groep freelancers die hun sporen hebben verdiend.

Voor wie doen we het?

inct.support ondersteunt iedereen die professioneel publicaties maakt.

Dat zijn uiteraard de medewerkers van uitgeverijen en andere media, voor wie publiceren de kernactiviteit is. Maar ook anderen die hun boodschap via een medium bij een publiek willen krijgen, zoals bedrijven, organisaties en overheden.

Wat doen we?

inct.support ondersteunt het hele uitgeeftraject, of delen daarvan, met raad en daad.

Van conceptontwikkeling tot contentcreatie, van redactie tot marketing, van management tot productie, van grafisch ontwerp tot interaction design, van best klein tot heel groot: inct.support kent de mensen die u kunnen helpen om uw problemen op te lossen of zelfs voor te zijn.
Bij inct.support zijn zowel denkers als doeners betrokken. inct.support heeft een uitgebreid netwerk van professionals zodat er op elk denkbaar gebied ondersteuning mogelijk is.