Weer een nieuwe digitale kiosk: MagZio

06-07-2015

Bliyoo, eLinea, MyJour en natuurlijk diensten als Blendle zijn er al een tijdje, maar er is weer een nieuw initiatief voor alle you cab read digitaal lezen.: MagZio.Het bedrijf MagZine bedacht en ontwikkelde de digitale kiosk MagZio. MagZio biedt consumenten onbeperkt toegang tot tijdschriften. Klanten kunnen kosteloos ervaren wat de voordelen zijn, want de eerste 30 dagen zijn gratis. Daarna betaalt men een vast maandbedrag van € 9,95. Het abonnement is op ieder moment op te zeggen.

Bij MagZio kan men acht tijdschriften selecteren en direct lezen in de MagZine-app. Nadat ze ‘uit’ gelezen zijn kan men op de eigen klantpagina deze tijdschriften eenvoudig en onbeperkt omwisselen voor andere. Eenmaal gedownload, zijn de tijdschriften altijd offline leesbaar in de app.


Het MagZio-assortiment bestaat momenteel uit meer dan 75 verschillende tijdschriften, zoals computerbladen, glossies, (auto)sport, culinaire tijdschriften en special interest. De klant leest zijn tijdschriften met de MagZine-app op tablets en smartphones met iOS en Android. En binnenkort ook beschikbaar voor Windows 10-apparaten en de tijdschriften zijn dus te lezen op PC, laptop, Windows 10 tablet en telefoon.

Download artikel

4 Reacties op Weer een nieuwe digitale kiosk: MagZio

Rutger Tijkotte
op 09-07-2015 om 02:58

Beste Peter,

Wij hebben een app ontwikkeld die je de ultieme digitale magazine ervaring biedt. Zou het leuk vinden om je aan onze Beta testgroep toe te voegen. Als je interesse hebt, stuur me dan even een berichtje.

Groet, Rutger

sylvia kohlmann
op 09-07-2015 om 02:58

Ben nieuwkomer op dit gebied en vraag me af waarom magazine app geen pre is?

Bob
op 06-07-2015 om 02:58

Een kleine correctie op bovenstaande reactie; MagZio heeft 83 titels (zie http://magzine.nu/magzio/MagZio) en Bliyoo ruim 100, als je ook de specials meetelt.

Peter Jongsma
op 06-07-2015 om 02:58

Even gekeken en ben niet onder de indruk. Copycat van Bliyoo, die 2x zoveel tijdschriften (naast boeken) heeft. Basis blijft de magzine-app en dat is geen pre.


Reageren