​Hubert de Koning verruilt ECI voor Printforce

"POD heeft de toekomst"

01-09-2016Educatieve media | Nieuwsmedia | Publieksmedia | Vakmedia​Hubert de Koning verruilt ECI voor PrintforceHubert de Koning, voormalig directeur bij ECI, wordt per 1 september commercieel adjunct directeur bij Printing on Demand specialist Printforce in Alphen aan de Rijn.

Hij versterkt het commerciële team met als doel de samenwerking met de uitgevers verder uit te bouwen en nieuwe business kansen te ontwikkelen. Managing Partner Rombout Eikelenboom: “We zijn blij met de komst van Hubert de Koning. Door zijn kennis van de boekenbranche en zijn netwerk bij de Nederlandse uitgevers sluit hij goed aan bij de volgende stappen voor Printforce. Dat hij veel ervaring heeft in digitale transformaties en
ecommerce komt hierbij goed van pas. ”

Hubert de koning: “Printforce is een mooi innovatief Nederlands bedrijf. Door de vroege focus op Single Copy Productie hebben ze een duidelijke keuze gemaakt en een voorsprong opgebouwd. De uitdagingen voor uitgevers worden steeds groter. Printforce helpt door alle titels altijd beschikbaar te kunnen maken voor klanten. Daarbij kan de uitgever met Printing on Demand met minimale of zelfs zonder voorraad werken en komt kapitaal vrij om op andere uitgeefgebieden in te zetten. De joint venture Joint Book Services met het CB is een mooi voorbeeld hoe uitgevers altijd en snel over voorraad van boeken kunnen beschikken zonder te hoeven investeren in grote oplage.”
 

Download artikel
Reageren