Mediahuis en VP bieden op alle aandelen TMG

Aandeelhoudersvergadering op 1 juni

20-04-2017Mediahuis en VP bieden op alle aandelen TMGTMG heeft samen met Mediahuis en VP Exploitatie bekendgemaakt dat de laatste twee ernaar streven alle uitstaande aandelen TMG over te nemen. De prijs die wordt genoemd is onveranderd: € 6,00 per aandeel. Het bod wordt uitgebracht door Gerald BidCo B.V. waarin Mediahuis en VP Exploitatie ieder voor de helft deelnemen.

Aandeelhouders kunnen tussen 20 april en 15 juni hun stukken aanbieden, op 1 juni zal een bijzondere aandeelhoudersvergadering gehouden worden waarop de aandeelhouders hun mening kunnen geven over de voorgenomen overname. De reguliere aandeelhoudersvergadering stond oorspronkelijk voor gisteren op de agenda. 

John de Mol heeft de laatste tijd aandelen bijgekocht en bezit nu ongeveer 29% van de aandelen. De Centrale Ondernemingsraad van TMG heeft zijn steun uitgesproken voor Mediahuis en VP Exploitatie. Mediahuis heeft de namen genoemd van de mensen die het nieuws- en entertainmentbedrijf nieuwe toekomstkansen moeten geven: Marc Vangeel gaat de integratie in het Mediahuis verzorgen en Koos Boot wordt financieel directeur.
 

Download artikel

1 Reactie op Mediahuis en VP bieden op alle aandelen TMG

EJM
op 28-04-2017 om 13:07

Wat gebeurd er met mijn aandelen, als ik met de 200! aandelen die ik in mijn bezit heb van TMG niet in ga op het bod ? Graag even Uw bericht. Met vriendelijke groet, Els Overmars


Reageren