De soap rond VBK: vervolg

Mizzi van der Pluijm blijft misschien toch... (ooggetuigenverslag)

11-07-2017PublieksmediaDe soap rond VBK: vervolgMizzi van der Pluijm, directeur/uitgever van Atlas Contact, blijft mogelijk toch verbonden aan haar uitgeverij. Algemeen directeur Wiet de Bruijn van VBK Uitgevers gaat met haar en een 'schrijverscommissie' zoeken naar een oplossing waarbij Atlas Contact zelfstandig en onder haar leiding verder gaat.
 
Dat is de uitkomst van een bijeenkomst, dinsdagmiddag, in het tuinhuis van Atlas Contact waar De Bruijn, Van der Pluijm en een zestigtal auteurs bij elkaar kwamen om te praten over de toekomst van Atlas Contact.  De Volkskrant was één van de aanwezigen die verslag mochten doen van deze bijzondere bijeenkomst. Het verslag is hier te lezen, de verslaggever Wilma de Rek hield op twitter een minutieus twitterverslag bij.

Ook bij Quote is een verslag (met aardige details en mooie, ietwat pijnlijke, foto) te lezen.
 


Reageren
Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen