​Publish Impulse Group neemt www.boek-plus.nl over

Uitbreiding dienstverlening

17-07-2017Publieksmedia | Vakmedia​Publish Impulse Group neemt www.boek-plus.nl overPublish Impulse Group BV uit Zwolle neemt per direct de boekenwebshop www.boek-plus.nl over. www.boek-plus.nl is een online boekhandel en werkt samen met het Centraal Boekhuis.

De webshop is in 2011 gestart door e-Active, een IT-bedrijf uit Zwolle. In 2013 werd de webshop verkocht aan Smartwave BV. Publish Impulse Group neemt 100% van de aandelen van Smartwave BV over.

Boek-plus is een mooie aanvulling op de dienstverlening van Publish Impulse Group aan uitgeefbedrijven waaronder de eigen uitgeverijen Vakbladen.com, Bèta Publishers en Nijgh Periodieken. De dienstverlening van Publish Impulse Group bestaat verder uit opmaak/dtp (Content Innovators),  abonnementenadministratie (Mijntijdschrift.com) en advertentieacquisitie (Archer Media).
 
De nieuwe uitgeeforganisatie van mediaondernemer Rik Stuivenberg maakte 2 weken geleden bekend dat het in het eerste jaar van haar bestaan een bescheiden positief resultaat heeft geboekt en kondigde voor dit jaar en 2018 de lancering van nieuwe ideeën en producten aan. Volgens Stuivenberg is deze overname daarvan het begin. "Een jonge groep enthousiaste medewerkers staat klaar om van boek-plus een succes van te maken."

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen