Bruna-winkels krijgen nieuwe directeur

George Steur: ervaring met omnichannel

17-08-2017PublieksmediaBruna-winkels krijgen nieuwe directeurGeorge Steur is benoemd tot Algemeen Directeur van Bruna. Hij volgt per 1 september Rob Schuyt op, die sinds eind vorig jaar ad interim de positie bij de winkelketen heeft ingenomen. 

George Steur heeft de afgelopen 20 jaar managementfuncties bekleed bij tal van toonaangevende internationale bedrijven. Zo was hij voor The Carphone Warehouse verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van The Phone House eigen winkels en franchise in Nederland en de uitrol naar andere landen. Daarna heeft hij zich toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe strategieën, online initiatieven en omnichannel projecten bij verschillende organisaties.  

De carrière van George Steur is doorspekt met ervaring in de retail, het (digitaal) omvormen van organisaties en verandermanagement. Hij zegt zelf over zijn benoeming: “Bruna is een prachtig bedrijf, dat met bijna 150 jaar een enorme geschiedenis heeft. Het is één van de sterkste retail merken in Nederland. Tegelijkertijd is het nodig de keten weerbaarder te maken en verder te laten groeien, onder meer door ontplooiing van nieuwe commerciële concepten, verdere merkontwikkeling en verbetering van klanttevredenheid. Ik ga deze uitdaging graag samen met alle medewerkers, ondernemers en partners van Bruna aan.” Steur kan bij de uitoefening van zijn functie rekenen op de steun van Postkantoren BV en diens aandeelhouders.

Onder leiding van zijn voorganger Rob Schuyt is Bruna na een aantal moeilijker jaren weer in rustiger vaarwater gekomen. Sinds begin 2017 heeft het bedrijf haar organisatie versterkt en de resultaten zijn in korte tijd al sterk verbeterd door meer focus en efficiëntie. Inmiddels verschuift de aandacht weer naar omzetgroei, onder meer door het openen van nieuwe winkels, aanpassingen in het assortiment en aanscherping van de formule.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen