Jury Mercurs 2017 bekend

Derk Haank zit jury voor

24-08-2017PublieksmediaJury Mercurs 2017 bekendVoor de jurering van de Mercurs 2017 heeft de Magazine Media Associatie (MMA) een jury van zeven personen samengesteld.  Zij stellen begin november de nominaties en winnaars vast in tien categorieën.

Media-icoon Derk Haank (CEO Springer Nature en voorzitter NUV-bestuur) is de voorzitter.De andere zes leden van de jury zijn:
Nathalie Peters (head of digital transformation IPG Mediabrands/voorzitter IAB)
Teun Gautier (uitgever De Coöperatie)
Irena Petric (directeur Nationaal Onderzoek Multimedia – NOM)
Nicolette Hulsebos (uitgever/hoofdredacteur FONK)
Robert van den Ham (managing director Currus Media)
Sabine Verschueren (artdirector/owner Studio Verschueren)

Vaste secretaris van de jury is Harriët Schrier (directeur MMA), zij bewaakt de juryprocedure.

Inzenden voor de Mercurs 2017 is mogelijk tot 4 oktober a.s. De nominaties worden 9 november bekendgemaakt. De speciale 20e jubileum-editie van de uitreiking van de Mercurs is op 14 december in het Amsterdamse DeLaMar Theater.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen