Robert van den Ham terug bij oude liefde: automotive

Eerste wapenfeit: Autocar komt naar Nederland

28-08-2017Robert van den Ham terug bij oude liefde: automotiveRobert van den Ham is na zijn vertrek bij Voetbal International weer terug bij één van zijn eerste liefdes: automotive. Als managing director bij Currus Media presenteert hij zijn eerste wapenfeit: het binnenhalen van een licentie voor Nederland en Vlaanderen van Autocar.

Autocar is een mediamerk met een rijke traditie, die teruggaat tot 1896. Het zal  in Nederland allesbehalve traditioneel te werk zal gaan. Events, gaming, podcasting, video, social media, websites en een magazine, óók digitaal: het hoort er straks allemaal bij. En wat dat magazine betreft: het krijgt het wereldberoemde Classic&Sports Car als speciale bijlage.  Van den Ham was ooit in zijn tijd bij Autoweek 'Crossmediaman van het Jaar' en het is duidelijk dat hij zijn aanpak nog niet verleerd is.

Uitgever van Autocar en Classic&Sports Car is het Britse Haymarket. Voor Nederland en Vlaanderen heeft Currus Media de licentie. Currus Media is onderdeel van het internationaal opererende Currus Media House.

De overeenkomst wordt in onderstaande video door Jim Holder van Autocar UK aangekondigd:

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen