David Vink wordt managing partner bij Scripta

'Meer dan een nieuwe uitdaging'

05-09-2017David Vink wordt managing partner bij ScriptaDavid Vink treedt toe als directeur en aandeelhouder bij het contentmarketingbureau Scripta met vestigingen in Amsterdam en Groningen.

David zal de bureauleiding overnemen van Managing Partner Henk Jacobs, die dit bureau zeven jaar geleden overnam. Henk blijft expliciet deel van de tweehoofdige bureauleiding, maar zal zich in de nieuwe setting tevens richten op verdere groei en internationalisering van het bureau.

"Met David heb ik de businesspartner gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was”, aldus Jacobs. “Wij denken beiden dat contentmarketing de komende jaren een grote crossmediale vlucht neemt. David heeft een rijke ervaring in publishing, digital marketing en online video en vult daarmee een belangrijke voorwaarde in voor verdere groei."

David Vink: "We zien het steeds meer: ‘The brand as a publisher’. Merken die bouwen aan eigen communicatiekanalen. Contentmarketing 2.0 zeg maar. Daar liggen grote kansen.
enk en ik bleken dermate op dezelfde lijn te zitten qua visie en ambitie, dat we het als een gemiste kans beschouwden om níet samen verder te gaan. Ik vind het heerlijk om mijn ervaring en kennis in te kunnen zetten voor mooie bedrijven met een (authentiek) verhaal. Daarnaast ben ik na RappCollins, Lost Boys en Clockwork weer terug als bureaudirecteur. En ook dat voelt meer dan goed."

David Vink vertrok eind vorig jaar als Algemeen Directeur van Veronica Uitgeverij en Chief Digital Officer van SBS Broadcasting bij SanomaSBS.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen