MediaMatters op New Business Radio

Programma over innovaties en startups in de media

05-09-2017Nieuwsmedia | PublieksmediaMediaMatters op New Business RadioVanaf donderdag 7 september is het programma ‘MediaMatters’ te horen op New Business Radio. In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk (foto) met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties.
 
Het programma wordt elke eerste donderdag van de maand van 15:00 tot 16:00 uur live uitgezonden op New Business Radio en is daarna als podcast te beluisteren. In de eerste uitzending is Gerard Timmer (algemeen directeur van BNNVARA) te gast.
 
Tijdens de IBC (International Broadcasting Convention), de jaarlijkse beurs voor mediaprofessionals, komen de uitzendingen van MediaMatters vanaf deze beurs. Op zaterdag 16 september, zondag 17 september en maandag 18 september zijn ze te beluisteren van 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur.
 
MediaMatters is een project van stichting iMMovator. MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.

inct interviewde begin dit jaar Rick van Dijk
 

Download artikel
Reageren