Total organiseert samen met VBK actie rond kinderboeken

Sparen voor gratis boek

11-09-2017PublieksmediaTotal organiseert samen met VBK actie rond kinderboekenOp 1 september startte de jaarlijkse Kinderboekenactie van Total weer: Kids boekenplank. Dit jaar kunnen klanten sparen voor 6 graphic novels van VBK.

Bij iedere 10 liter brandstof ontvangen klanten een zegel; bij 5 zegels (= 50 liter) is de spaarkaart al vol en kan-ie ingeleverd worden voor een gratis boek naar keuze. Klanten kunnen kiezen uit de eerste delen van de series Het leven van een Loser, Dagboek van een Muts, Niek de Groot, Flip Fiasco (allen De Fontein), Silvester (Kok/Callenbach) en Julius Zebra (Luitingh-Sijthoff).

240 Total-tankstations zijn volop gedecoreerd met de Kids boekenplank-actie, onder andere met spandoeken, posters en tanktoppers. Daarnaast zijn er in september onder andere radiospots op Skyradio en wordt er online gebannerd. De actie loopt tot eind december.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen