fd focus: nieuws-app voor ambitieuze professionals

Technologie, innovatie en algemeen nieuws

21-09-2017Nieuwsmediafd focus: nieuws-app voor ambitieuze professionalsfd • focus is een nieuwe native app van de makers van Het Financieele Dagblad. Elke werkdag voor het ontbijt ontvangt de gebruiker zeven artikelen uit het FD met de focus op technologie en innovatie. Uit het overige nieuws wordt een selectie opgenomen.

Deze stukken worden door de redactie handmatig geselecteerd en herschreven voor mobiel. Met fd • focus wil het FD beantwoorden aan de behoefte van professionals om snel overzicht en toegang te krijgen tot de voor hen meest relevante selectie nieuwsartikelen van het FD. Bovendien krijgt de lezer toegang tot de bij dit nieuws behorende achtergrondartikelen en updates op FD.nl.

In 2018 zal fd focus worden aangevuld met ‘financiën’ en ‘ondernemerschap’. De app is beschikbaar voor Android en iOS in de App Store en Google Play Store voor € 9,99 per maand (introductieprijs).
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen