Just Media neemt kinderboekenuitgever Memphis Belle over

Merken kunnen elkaar crossmediaal versterken

03-10-2017Educatieve media | PublieksmediaJust Media neemt kinderboekenuitgever Memphis Belle overVandaag maakt Just Media Group bekend dat het mediabedrijf 51 procent van de aandelen van kinderboekenuitgever Memphis Belle heeft verkregen. Met deze strategische zet verstevigt Just Media Group haar positie op het gebied van kindercontent en verbreedt hiermee verder haar uitgebreide aanbod aan entertainmentproducten in de Benelux markt.

Memphis Belle is al bijna 20 jaar expert op het gebied van kinderentertainment met een breed aanbod kinderboeken en dvd series. Memphis Belle en Just Media Group vinden elkaar in het aanbod van kwalitatief hoogwaardige educatieve kindercontent.

"We zijn erg trots op deze samenwerking, waarmee we ons aanbod van producten kunnen verbreden en meer dan ooit een thuis voor kwalitatief hoogwaardige entertainmentcontent zijn. Door gecoördineerde releasestrategieën kunnen we ervoor zorgen dat de producten elkaar maximaal versterken", aldus Eric de Groot, CEO van Just Media Group.  

"Memphis Belle is een toonaangevende uitgever van kindertitels en dankzij deze nieuwe strategische samenwerking kunnen we gezamenlijk onze klanten in de snel veranderende Benelux markt nog beter bedienen", aldus Paul van den Heuvel, directeur van Memphis Belle.

Just Media Group biedt een breed aanbod entertainment gerelateerde producten en is daarmee een unieke speler op de Benelux markt. Zij brengt naast home-, live- en bioscoopentertainment ook bordspellen en andere spellen van populaire en eigen licenties en is het bedrijf achter TV-zender ONS.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen