Nieuwe CEO Noordhoff: Jeroen Kuerble

Marchien van Doorn doet stapje terug

04-10-2017Educatieve mediaNieuwe CEO Noordhoff: Jeroen KuerbleNoordhoff Uitgevers krijgt een nieuwe CEO: Jeroen Kuerble afkomstig van Sdu. De huidige CEO, Marchien van Doorn, doet een stapje terug maar blijft wel verbonden aan de educatieve uitgever.

In een persoonlijk bericht licht Van Doorn de stap toe: "Eind 2015 heb ik met veel plezier het stokje van mijn voorganger als Algemeen Directeur overgenomen. Sindsdien heb ik, samen met alle collega’s bij Noordhoff Uitgevers, de schouders gezet onder de uitdagingen die de huidige tijd voor ons bedrijf en onze onderwijsmarkten met zich meebrengen. Voor mij is nu een goed moment gekomen om mijn loopbaan bij Noordhoff Uitgevers weer op een andere positie voort te zetten, ingaande per 1 december aanstaande.
 
Bij Noordhoff is de afgelopen jaren de basis gelegd voor de transformatie van een succesvol foliobedrijf naar een toekomstbestendig, wendbaar bedrijf dat blended leeroplossingen aanbiedt aan iedereen die leert. Met de afronding van deze fase maak ik gebruik van een natuurlijk moment om een stap terug te doen en meer balans aan te brengen in mijn persoonlijk leven. Er ligt een stevig fundament voor verdere ontwikkeling en het is goed de volgende fase over te dragen aan een nieuwe generatie."
 
Per 1 december 2017 is Jeroen Kuerble benoemd als Managing Director van Noordhoff Uitgevers; hij zal vanaf dat moment de functie overnemen. Jeroen Kuerble, in zijn vorige baan werkzaam bij Sdu, is een gedreven Managing Director met ruime ervaring in (online) uitgeven en veranderprocessen.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen