NU.nl start dagelijkse nieuws-podcast

Lang gekoesterde wens: het nieuws voorlezen

05-10-2017NieuwsmediaNU.nl start dagelijkse nieuws-podcastNU.nl start vandaag met de dagelijkse podcast Dit wordt het nieuws, over het belangrijkste nieuws van het moment en de agenda van de dag. Dit wordt het nieuws is de eerste dagelijkse nieuwspodcast in Nederland en is iedere werkdag vanaf 6.00 uur ’s ochtends te vinden op NU.nl en in verschillende podcast-apps.

Volgens de makers van NU.nl is de podcast de verwezenlijking van een lang gekoesterde wens: het nieuws voorlezen. Dit wordt het nieuws praat de luisteraar allereerst bij over het belangrijkste nieuws van de nacht, neemt daarna met verschillende NU.nl-redacteuren de belangrijkste onderwerpen van de dag door en vertelt ten slotte ook welke interessante stukken er in de kranten staan.

Dit wordt het nieuws is de derde podcast van NU.nl.  De tech-redactie van NU.nl praat geönteresseerden al meer dan drie jaar wekelijks bij over alle ontwikkelingen in die wereld in De Week van NUtech, en in de tweewekelijkse podcast Klaar voor de start volgt NU.nl startups.


 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen