Sweek genomineerd voor Booktech Company of the Year

1 december wordt winnaar bekend

16-10-2017PublieksmediaSweek genomineerd voor Booktech Company of the YearHet Nederlandse lees- en schrijfplatform Sweek heeft een nominatie voor Booktech Company of the Year in de wacht gesleept.

Op de Frankfurter Buchmesse zijn vorige week alle nominaties bekend gemaakt, op 1 december a.s. wordt op The FutureBook Conference de winnaar bekend gemaakt.  De prijs is bedoeld om de meest opwindende nieuwe bedrijven te vinden waarvan de jury denkt dat ze ook de potentie hebben om echt impact te hebben op de toekomst van de uitgeef-industrie.
De award is de opvolger van The FutureBook Startup of the Year-prijs. Winnaars in voorgaande jaren waren onder meer Kadaxis (2016) en Reedsy (2015) .

Inct interviewde vorig jaar de initiatiefnemers van Sweek:  ‘De toekomst van lezen en publiceren’ 


 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen