Vlogger wordt hoofdredactrice Linda Meiden

Yara Michels legt focus op online strategie

17-10-2017PublieksmediaVlogger wordt hoofdredactrice Linda MeidenVlogger Yara Michels (28) wordt de nieuwe hoofdredacteur van LINDA.meiden. Vanaf 1 december staat ze aan het roer. Op de site van Linda Meiden stelt ze zichzelf voor.

"Het is altijd al mijn droom geweest om hoofdredacteur te worden, dus natuurlijk was ik direct enthousiast. Wel vroeg ik me af: past dit in de mix met al het werk dat ik al heb? Maar al snel besefte ik dat ik deze kans moest grijpen.” Michels blijft naast haar nieuwe baan wel gewoon met haar YouTube kanaal doorgaan. 
"Ik heb gewoon een grote liefde voor content maken, op welke manier dan ook. Omdat ik al jaren met dezelfde doelgroep als LINDA.meiden bezig ben, vind ik dat de onderwerpen goed op elkaar aansluiten".

Michels ziet voldoende uitdagingen in haar rol als hoofdredacteur: "Wel denk ik dat de band met de lezers nóg verder kan worden versterkt, door bijvoorbeeld het organiseren van evenementen. Ik heb zin om daarmee aan de slag te gaan. Verder ga ik me vooral focussen op de online strategie."

Natuurlijk vertelt ze het grote nieuws ook op haar eigen Youtube-kanaal:


Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen