​Exclusieve content in ebook-abonnement Kobo Plus

Grens 100.000 abonnees bereikt

18-10-2017Publieksmedia​Exclusieve content in ebook-abonnement Kobo PlusKobo en bol.com produceren samen met uitgevers exclusieve boekenseries van Nederlandse thrillerauteurs Linda Jansma en Willem Asman, die beschikbaar zullen zijn via Kobo en bol.com en in ebook-abonnement Kobo Plus.

Linda Jansma lanceert haar nieuwste serie, In naam van de vader, op 19 oktober exclusief. Het eerste deel is vanaf 19 oktober beschikbaar, daarna verschijnt iedere maand een nieuw deel.

Naast de serie die Jansma in opdracht schreef, beleven de nieuwste boeken van Willem Asmans serie Rebound een exclusieve pre-release.
Enter, het eerste boek in de serie, werd in mei 2017 gelanceerd en was direct een succes bij digitale lezers. Voor Kobo Plus abonnees is Enter beschikbaar als achtdelige serie. Bovendien is er nu een speciale lancering van het tweede boek, Error: tot 9 november zijn de afleveringen exclusief beschikbaar via Kobo, bol.com en Kobo Plus. Begin volgend jaar zal voor het derde deel, Exit, eenzelfde lancering plaatsvinden en kunnen lezers dit boek via Kobo en bol.com eerder dan de rest van Nederland en België lezen.

Voor het aanbod van Kobo Plus wordt samengewerkt met Nederlandse en internationale uitgeverijen. De uitgaven van Jansma en Asman zijn dan ook tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met hun uitgeverijen, respectievelijk De Crime Compagnie en Ambo|Anthos uitgevers.

Sinds de lancering in januari hebben 100.000 mensen kennis gemaakt met het ebook-abonnement. Kobo en bol.com voegen dagelijks nieuwe titels toe aan het aanbod. Bij lancering bevatte Kobo Plus 40.000 titels, waarvan ruim 16.000 Nederlands, en onlangs werd de mijlpaal van 100.000 beschikbare titels bereikt.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen