Volgende week duidelijkheid over toekomst Atlas Contact

24-10 duidelijk of Mizzi van der Pluijm uitgeverij kan kopen

18-10-2017PublieksmediaVolgende week duidelijkheid over toekomst Atlas ContactDe website Tzum meldt dat VBK directeur Wiet de Bruin in een brief aan de auteurs heeft aangegeven dat er een verkoopmemorandum is opgesteld door het accountantskantoor Ernst & Young waarin de waarde van Atlas Contact vastgelegd zal zijn.

Op 24 oktober wordt aan Mizzi van der Pluijm, die heeft onderzocht in hoeverre zij de financiële middelen bij elkaar kan krijgen, en aan een schrijversdelegatie van Atlas Contact het verkoopmemorandum met de waarde van het bedrijf bekend gemaakt. Er zijn dan volgens De Bruin nog drie opties: Van der Pluijm neemt de uitgeverij over, Atlas Contact blijft onderdeel van het VBK Concern en een aantal deeloplossingen (mengvormen tussen de 1e twee opties).

Verder laat De Bruin in die brief weten dat auteurs niet gedwongen zullen worden om de digitale versies van hun werken op de markt te brengen of via Bookchoice te verspreiden. 

Bron: Tzum.info 


 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen