AD gaat samenwerken met 24Kitchen

Nieuwe online rubriek: Koken & Eten

02-11-2017PublieksmediaAD gaat samenwerken met 24Kitchen AD en de regionale titels van de Persgroep lanceren Koken&Eten, op alle AD sites & apps. Een nieuw special interest onderdeel met onder meer dagelijkse recepten die makkelijk te maken zijn.

Voor beginnelingen en gevorderden biedt Koken&Eten ook allerlei extra’s. Naast praktische uitlegvideo’s en tips & tricks is er het laatste kooknieuws en worden er inspirerende menusuggesties gepresenteerd. Dit alles in samenwerking met 24Kitchen, die haar enorme database aan recepten en video’s inbrengt.

Koken&Eten wil zowel informatief als praktische informatie bieden maar ook informatie bieden over nieuwe hotspots, kookgerelateerde bijzonderheden, zowel landelijk als regionaal en plaatselijk. 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen