Uitgevers mogen CB Online testen

Bètaversie vraagt om feedback

07-11-2017Publieksmedia | VakmediaUitgevers mogen CB Online testenCB werkt aan een nieuw CB Online voor de uitgeverij: overzichtelijker, sneller en gemakkelijker. In deze nieuwe versie zal het onderhouden van fysieke boeken en van e-books weer worden samengevoegd. Vandaag verschijnt een zogenaamde bèta-versie van de nieuwe CB Online. Dit is een werkende versie: de wijzigingen worden echt doorgevoerd. Daardoor kost het weinig extra tijd om de nieuwe mogelijkheden te verkennen en te becommentariëren.

Op het inlogscherm van CB Online staat een nieuwe ‘tegel’ met daarop ‘bèta-versie’. Op verschillende plaatsen staat een feedback-icoon waarmee gebruikers hun mening kunne geven.  Natuurlijk blijven de huidige versies van CB Online Uitgeverij en CB Online Uitgeverij Digitaal ook gewoon beschikbaar, er gaan geen gegevens verloren.
 
Door de opkomst van e-commerce is goede metadata belangrijker dan ooit. In de nieuwe CB Online is vooral veel ruimte om bibliografische metadata te onderhouden. Eerst kon dat alleen in titelbank.nl of mijnisbn.nl.
 
Meer op de site van CB.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen