Wizenoze met AI in strijd tegen alfabetiseringskloof

Nederlands bedrijf in internationaal project

09-11-2017Wizenoze met AI in strijd tegen alfabetiseringskloofProject Literacy Lab is een project van uitgeverij Pearson en de Amerikaanse durfinvesteerder The Unreasonable Group. Het heeft tot doel wereldwijd laaggeletterdheid en analfabetisme te bestrijden. Het Amsterdamse bedrijf Wizenoze, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie, is samen met twaalf andere internationale bedrijven uitgenodigd om mee te werken.
 
Wizenose treedt toe tot een accelerator programma waarin dertien innovatieve ondernemingen aan oplossingen voor het dichten van de wereldwijde alfabetiseringskloof werken. Het doel is dat er tegen 2030 niemand op de wereld meer ongeletterd is.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen