Genevieve Waldmann gaat Wiet de Bruijn opvolgen als directeur VBK

Febe van der Wardt neemt plaats Waldmann in

09-11-2017PublieksmediaGenevieve Waldmann gaat Wiet de Bruijn opvolgen als directeur VBKGenevieve Waldmann, nu nog directeur Luitingh Sijthoff, wordt per 1 februari 2018 de algemeen directeur van VBK Uitgevers. Zij volgt Wiet de Bruijn op.

Wiet de Bruijn gaat zich in de holgding toeleggen op strategie en verdere ontwikkeling van de marktleiderspositie. Bij Luitingh Sijthoff zal Febe van der Wardt de plaats van Waldmann innemen. Van der Wardt is al 4 jaar cmmercieel directeur bij Luitingh Sijthoff en kent de uitgeverij dus goed.
Waldmann is 7 jaar directeur geweest van Luitingh SIjthoff. Vorig jaar hebben we Waldmann uitgebreid geinterviewd voor inct.magazine: lees het interview hier 

Waldmann schrijft aan relaties het volgend eover haar volgende stap:

Het is niet gemakkelijk om na bijna zeven jaar het team en de auteurs van Luitingh-Sijthoff achter te laten. We hebben de afgelopen jaren veel meegemaakt.
De uitgeverij is verbreed met nieuwe fondsen voor kind- en jeugdboeken en
non-fictie, en LS Amsterdam is een thuishaven geworden voor Nederlandstalige en nieuwe auteurs. Het vooruitzicht om de spirit van Luitingh-Sijthoff te vertalen naar het totale bedrijf met al haar zelfstandige uitgeverijen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven tot de overstap.
 
Het is een genoegen u bij dezen mijn opvolger voor te stellen: Febe van der Wardt. Febe werkt ruim vier jaar als commercieel directeur bij Luitingh-Sijthoff en was hiervoor werkzaam bij de afdelingen marketing en sales van Ambo Anthos. Febe heeft een belangrijke rol gespeeld bij de uitbouw van de uitgeverij en heeft uitstekende contacten met auteurs, boekverkopers en derde partijen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen met de uitgevers Hedda Sanders, Tom Harmsen, Thille Dop, Marga de Boer en Marike den Brok Luitingh-Sijthoff verder zal ontwikkelen.
  


Reageren