Koen Peeters twee keer in de prijzen

ECI Literatuurprijs én ECI Lezersprijs

10-11-2017PublieksmediaKoen Peeters twee keer in de prijzenGisteravond hebben zowel de vakjury als het publiek De mensengenezer tot hun favoriet uitgeroepen. Daardoor ging Hoen Peeters niet alleen met heel veel eer, maar ook met € 60.000 naar huis.

Volgens juryvoorzitter Thom de Graaf leert de roman, die onder meer het Vlaamse slagveld van de Eerste Wereldoorlog verbindt met postkoloniaal (Belgisch) Congo, ‘dat we niet moeten zoeken naar de waarheid, maar naar de bron.' De overige genomineerden waren Marijke Schermer, Peter Terrin, Huub Beurskens, Daniël Rovers en Annelies Verbeke.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen