Bert Willemsen nieuwe directeur marketing Persgroep

Speerpunten: vernieuwen en digitaliseren

14-11-2017NieuwsmediaBert Willemsen nieuwe directeur marketing PersgroepBert Willemsen is per direct benoemd als marketingdirecteur bij de Persgroep. Hij volgt Harry de Haas op, die afgelopen vrijdag zijn vertrek naar KPN aangekondigde.
 
Bert Willemsen heeft in zijn negenjarige loopbaan binnen de Persgroep een brede marketingervaring opgebouwd. Hij heeft onder meer campagnes geleid voor het AD en is de kenner van opbrengst- en beprijzingsmanagement. Bovendien heeft hij recent succesvol het customer insights team opnieuw op de kaart gezet.
 
Een belangrijke taak in zijn rol van marketing directeur is, om in lijn met de digitale transitie strategie van het concern, marketing verder te vernieuwen en te digitaliseren. Zijn kennis rond consumentendata en -koppeling met oog voor de juiste proposities gaan goed van pas komen, aldus CEO Erik Roddenhof.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen