Apple neemt digitale tijdschriftenservice Texture over

Complete afleveringen of losse artikelen: lezer kiest

13-03-2018Apple neemt digitale tijdschriftenservice Texture overApple heeft een overeenkomst bereikt voor de overname van Texture, de digitale tijdschriftenservice van Next Issue Media LLC. Abonnees op deze service krijgen tegen een maandelijkse vergoeding onbeperkt toegang tot hun favoriete tijdschriften.

Met Texture hebben abonnees meer dan tweehonderd tijdschriften tot hun beschikking. Ze kunnen zowel losse artikelen lezen als complete edities van tijdschriften.

“We zijn enorm enthousiast dat Texture zich bij Apple aansluit en zo’n indrukwekkende lijst aan tijdschriften van de meest toonaangevende uitgevers ter wereld met zich meebrengt”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple. “We hechten sterk aan kwaliteitsjournalistiek van betrouwbare bronnen en bieden graag een podium aan prachtig vormgegeven en boeiende verhalen.”

“Ik vind het geweldig dat Apple eigenaar wordt van Next Issue Media en zijn bekroonde tijdschriftenapp Texture”, aldus John Loughlin, CEO van Next Issue Media/Texture. “En ook het Texture-team en de huidige eigenaren Condé Nast, Hearst, Meredith, Rogers Media en KKR zijn erg tevreden over deze ontwikkeling. We hadden ons geen betere toekomst voor Texture kunnen indenken.”

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen