Catch Up: app met boek- en cd recensies

Gebruikers kunnen nog helpen mee-ontwikkelen

22-06-2018Nieuwsmedia | PublieksmediaCatch Up: app met boek- en cd recensiesCatch-Up is een nieuwe gratis boekenapp waarin recensies van boeken verzameld worden. De recensies zijn ook gekoppeld aan winkels, zodat de gebruiker het boek ook direct kan kopen.

Catch-Up is ontstaan omdat ooit een gerichte zoekopdracht naar een boekrecensie bij kranten onmogelijk bleek. Zoeken in een zoekmachine, naar een eerder gelezen boekrecensie, bleek door de vele duizenden resultaten ook geen optie. Daarbij, is onderweg zoeken op de smartphone helemaal lastig. 
Catch-Up is een jonge onderneming, nu bèta-live en op zoek naar gebruikers die o.a. graag (over) boeken lezen. Gebruikers kunnen hun ervaringen met de app delen zodat de ontwikkelaars de app in de juiste richting verder kunnen ontwikkelen. 
 
Initiatiefnemer Harrit Kingma, een verwoed lezer van boeken én boekrecensies, vindt het een groot gemis dat wanneer hij voor de keuze staat om een boek te kopen, niet de laatste suggesties of expert beoordelingen van zijn favoriete kranten én critici bij zich heeft. Dit geldt niet alleen voor boeken, maar ook voor muziek en meer.
Catch-Up stelt de (krant)lezer centraal waarbij deze op de mobiele telefoon alle recensies van zijn/haar favoriete krant én criticus snel en simpel kan terugvinden. 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen