Vakbladen.com neemt vakblad Automatie | PMA over

Mediaconcern blijft uitbreiden

28-06-2018VakmediaVakbladen.com neemt vakblad Automatie | PMA over

Hoewel uitgeefdirecteur Jeroen Cnossen in het interview met inct aangeeft dat men meer gaat bouwen dan kopen, heeft mediaconcern Vakbladen.com weer een nieuwe overname gedaan: het vakblad en digitaal platform Automatie | PMA.


Automatie | PMA is een industrieel automatiseringsvakblad voor ­proces-, productie- en machineautomatisering, informatisering en instrumentatie in Nederland en België. Automatie | PMA verschijnt als magazine, digitaal en als app.
 
De huidige hoofdredacteur van Automatie | PMA, Willem van der Bijl, die het tijdschrift en platform ruim tien jaar samen met uitgever Jaco Otto van APR Media Groep succesvol leidde, vertrekt per 1 oktober. De ervaren techniek en automatisering journalist Janet Kooren wordt de nieuwe hoofdredacteur. Zij is vanaf 2015 al als eindredacteur aan Automatie | PMA verbonden. Willem van der Bijl, rondt nog de komende nummers af, waaronder de grote special voor de WoTS-beurs (World of Technology & Science) van het FHI. Willem blijft daarna als adviseur en columnist bij Automatie betrokken.

Vakbladen.com directeur Rik Stuivenberg: "Automatie | PMA is een prachtige titel, bestaande uit een mooi tijdschrift en een bloeiende online community, binnen een interessant domein in de wereld van techniek en industriële automatisering. Samen met de vorige maand overgenomen ICT-titels van FenceWorks (AppWorks, Business & IT, DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine) –en het al eerder overgenomen Vision&Robotics – heeft Vakbladen.com nu een sterk cluster voor industriële automatisering, waarbij Automatie | PMA de brug vormt tussen deze platforms en onze puur technische titels, zoals TW."
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen