Metro lanceert muziekplatform Music City

Jongere doelgroep binden

29-06-2018Metro lanceert muziekplatform Music City

Metro lanceert in Nederland en België het muziekplatform Music City: een open platform boordevol met muzieknieuws en informatie over de beste concerten, festivals en muziekevents.


Music City wordt door de redactie van Metro én door muziekliefhebbers gemaakt. Zo weten bezoekers uit de eerste hand welke concerten echt de moeite waard zijn en welke nieuwe muziek en muziekvideo’s ze niet mogen missen.

Music City is een platform dat zich samen met bezoekers en fans gaat vormen. Te volgen via metronieuws.nl/musiccity, in de krant, de Music City Nieuwsbrief en op Metro’s social media kanalen. 

Music City start met:

  • Metro’s 5: elke week vijf veel belovende optredens die de dag erop in de verkoop gaan, inclusief Spotify List met 15 topnummers
  • Music City Reviews; online recensies van Metro-lezers, de beste komt ook in de krant
  • Fresh Video’s van XITE, waarop je bij metronieuws.nl kan stemmen
  • Winacties, extra veel muzieknieuws en muziekverhalen
Muziek en Metro; een perfecte match
Metro-lezers en bezoekers van metronieuws.nl zijn muziekliefhebbers bij uitstek. Zij downloaden regelmatig muziek en zijn geïnteresseerd in muziekprogramma’s. Ook bezoeken zij vaak festivals en concerten. Onderzoek onder de bezoekers van metronieuws.nl laat zien dat zij de keuze voor een concertbezoek maken wanneer iets leuks voorbij komt waar ook nog kaarten voor te koop zijn. Daarnaast delen ze hun concertervaringen met vrienden en vertellen erover op social media.

Metro doet dit samen met de Belgische Metro-collega’s en bereikt met dit gezamenlijke platform in een klap 8,2 miljoen lezers, bezoekers en fans.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen