NPO wil podcasts op Spotify plaatsen

Spotify verdringt iTunes

05-09-2018NPO wil podcasts op Spotify plaatsenDe NPO gaat in navolging van de BBC al zijn podcasts onderbrengen bij Spotify. Daarover zijn de gesprekken inmiddels opgestart.  Wilburt Mutsaers van Spotify bevestigde dit tijdens het Cross Media Café.

De relatie tussen Spotify en de publieke omroep is een moeilijke omdat het een commerciële partij betreft. Daarmee kan de NPO niet zomaar afspraken maken, zegt Wim Eikelboom, de zenderbrede coördinator NPO Radio 1 en podcast coördinator. Maar om Spotify kan de publieke omroep nauwelijks meer heen. Het is het favoriete platform voor podcasts geworden, meer dan Apples iTunes.

Lees verder bij Emerce

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen