Wolters Kluwer koopt softwarebedrijf eVision

Risico-analyse in de petrochemie

30-10-2018Wolters Kluwer koopt softwarebedrijf eVisionWolters Kluwer koopt het Haagse softwarebedrijf eVision. Dat is gespecialiseerd in digitalisering van industriële processen, met name in de petrochemie. Met de software kunnen de risico's van olie- en gasinstallaties, zoals boorplatforms en raffinaderijen, worden beperkt.
 
De nieuwe aanwinst heeft op het eerste oog weinig verwantschap met de core-business van de uitgevrij. Het wordt (daarom?) gekoppeld aan een eerdere aanwinst van Wolters Kluwer, Enablon. Dat beheert de wet- en regelgeving voor bedrijven op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid.
 
eVision werd in 2008 opgericht en er werken zo'n 225 mensen. Het hoofdkantoor staat in Den Haag. De onderneming heeft daarnaast kantoren in Groot-Brittannië, Qatar en de Verenigde Staten. Het bedrijf boekte in 2017 een omzet van 25 miljoen dollar. Dit jaar wordt een omzetgroei van meer dan 10 procent verwacht.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen