Tommy Wieringa wint BookSpot Literatuurprijs

Ook lezersprijs gaat naar De heilige Rita

09-11-2018PublieksmediaTommy Wieringa wint BookSpot LiteratuurprijsTommy Wieringa heeft donderdagavond zowel de BookSpot Literatuurprijs als de BookSpot Lezersprijs gewonnen. De prijzen leveren hem respectievelijk 50 duizend en 10 duizend euro op. De prijs werd uitgereikt door juryvoorzitter Jos Geysels, minister van Staat in België.
 
De BookSpot Literatuurprijs is vernoemd naar de online boekwinkel en boekenclub van Novamedia. Meer daarover in ons interview met Boudewijn Poelmann.
 
Naast Wieringa waren ook ook Peter Middendorp, Arjen van Veelen, Aukelien Weverling, Peter Verhelst en Suzanna Jansen genomineerd.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen