Ontwikkelingen in blended learning en digitaal printen

CB houdt Logistics & print meet-up voor educatieve uitgeverijen

13-11-2018Educatieve mediaOntwikkelingen in blended learning en digitaal printenHoe ontwikkelt blended learning zich? Wat betekenen de nieuwste trends in digitaal printen voor educatieve uitgeverijen? Wat is nieuw in distributie van het educatieve boek? Deze en andere vragen staan centraal tijdens de logistics & print meet-up voor educatieve uitgeverijen op dinsdagmiddag 11 december in Culemborg.

Marc Appels van Koninklijke Boom Uitgevers vertelt over boeken op maat. Bert-Jan Hartog van CB en Hubert de Koning van Printforce vertellen over de ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden in distributie en Print on demand van het educatieve boek. Ook is gelegenheid om de nieuwste en meest geavanceerde printstraat van Europa bekijken en het netwerk met relaties uit de educatieve, logistieke en printsector te ontmoeten. Programma en aanmelden via CB.
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen