NPO-programma’s doorzoekbaar via ondertiteling

Ondersteuning voor journalist

19-11-2018NieuwsmediaNPO-programma’s doorzoekbaar via ondertitelingJournalisten die achteraf willen terugkijken wat bijvoorbeeld een minister of een woordvoerder op NPO-televisie nu werkelijk heeft gezegd, kunnen het betreffende fragment voortaan makkelijker terugvinden. Voor dit doel heeft ResearchAssistant de ‘888zoeker’ ontwikkeld. Deze tool doorzoekt de ondertiteling die kijkers via teletekstpagina 888 aan het televisiebeeld kunnen toevoegen.
 
De 888zoeker is een plugin die werkt op de Chrome-browser. ResearchAssistant is een jong collectief dat bestaat uit journalist Tove Oegema, programmeur Robert-Jan Korteschiel en programmeur/journalist Erik van Zummeren.
 
Meer bij SvdJ
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen