Brandpunt+ en Vrij Nederland werken samen

Transmediale reeks over klimaatverandering

19-11-2018Nieuwsmedia | PublieksmediaBrandpunt+ en Vrij Nederland werken samenBrandpunt+ en Vrij Nederland gaan samen een reeks publicaties rondom klimaatverandering maken. Brandpunt+ maakt een reeks artikelen en vier documentaires van ieder een kwartier lang. Vrij Nederland maakt een reeks podcasts en strips. Daarnaast houdt de duurzame Rotterdamse bedrijfshub Blue City op 9 februari een event rondom het onderwerp.

Projectleider Ties Joosten noemt het transmediale journalistiek, de logische opvolger van multimediale en crossmediale journalistiek. Bij transmediale journalistiek worden via verschillende media en op verschillende platforms tegelijkertijd verhalen over één onderwerp verspreid.
 
Meer op Villamedia
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen