BDU Media stelt nieuwe directeur aan

Heiko Imelman moet bedrijf de nieuwe tijd inloodsen

04-12-2018NieuwsmediaBDU Media stelt nieuwe directeur aanDe Koninklijke BDU Holding wijzigt het directieteam. Heiko Imelman wordt per 1 januari benoemd tot Directeur Media. Hij vervangt Wiljo Klein Wolterink, die per direct zijn werkzaamheden als directeur neerlegt.

Het nieuws is nog niet formeel bekend gemaakt, maar via een brief aan aandeelhouders werd  Villamedia op hoogte gebracht over de aanstaande wijziging.
De reden van het vertrek van Klein Wolterink heeft te maken met onenigheid over het te voeren beleid, laat Marnix Kreyn, directie-secretaris bij de BDU, desgevraagd aan Villamedia weten. Van opvolger Imelman wordt verwacht dat hij de media van BDU de nieuwe tijd inloodst, waarbij de uitdaging ‘vooral bij de lokale nieuwsmedia ligt.

Imelman heeft gewerkt bij PCM en NRc en is op dit moment nog manager ICT Apllicaties bij TMG

Bron: Villamedia

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen