Persgroep en 24Kitchen verbreden samenwerking

Partijen versterken elkaar: expertise en bereik

05-12-2018PublieksmediaPersgroep en 24Kitchen verbreden samenwerking24Kitchen en ADR Nieuwsmedia (AD en de regiotitels) maken bekend dat zij hun partnership rond hun culinaire platformen verder verbreden. FOX Networks Group, moederbedrijf van 24Kitchen, en de Persgroep, uitgever van de ADR titels, werken al sinds april 2017 succesvol samen. Alle reden om nu samen nieuwe elementen toe te voegen om het publiek nog meer culinaire inspiratie te bieden.
 
Zo heeft 24Kitchen in samenwerking met het AD voor het eerst een eigen culinair magazine uitgebracht. De ‘24Kitchen Fijne Feestdagen Special’ is een  glossy met 100 pagina’s aan feestelijke recepten van 24Kitchen-chefs zoals Jamie Oliver, Donna Hay, Annabel Langbein, Danny Jansen en Mounir Toub.
 
Naast het uitbrengen van de special hebben 24Kitchen en het AD tijdens de feestmaand een spaaractie voor consumenten opgezet. Bij aankoop van het AD in de winkel ontvangt men, tot de Kerstdagen, één van de vier 24Kitchen Feestdagenboekjes. Samen vormen de boekjes een gevarieerde verzameling aan recepten voor de feestdagen. De collectie bestaat uit de delen: Sinterklaas, Voorgerechten, Hoofdgerechten en Nagerechten.
 
Vanaf 1 januari gaan 24Kitchen en AD Koken & Eten nog beter antwoord geven op de meest gestelde culinaire vraag: ‘Wat Eten We Vandaag’? Hiermee moet het voor iedereen eenvoudig om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. De keuze van recepten is gebaseerd op de wensen en voorkeuren van het publiek. Het platform biedt 365 dagen per jaar een nieuw recept via tv, online en social media en in print.
 
Ronald Griffioen, Director Marketing Partnerships de Persgroep: "Wij zijn zeer tevreden over wat wij in korte tijd in het culinaire domein hebben weten te realiseren. Eten en drinken was weliswaar al jaren onderdeel van de kranten, maar digitaal wisten wij dat het beter moest. Door onze krachten te bundelen met 24Kitchen zijn wij in staat om zowel onze lezers als adverteerders een veel sterker product te bieden. Omdat nu de basis staat, kunnen wij de komende tijd gaan werken aan nieuwe en opvallende initiatieven".
 
Susan van Geenen, Vice President Commerce van FOX Networks Group: "Wat wij voor ogen hadden, blijkt te werken. In de samenwerking brengen wij de culinaire expertise, terwijl AD en de regiotitels heel goed zijn om het toegankelijk te maken voor een nog breder publiek. Wij hebben er zin in om met elkaar door te bouwen aan onze culinaire ambities".
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen