TMG gaat samenwerken met YouTube servicebureau 5PM

Verder ontwikkelen in online video

06-12-2018Nieuwsmedia | PublieksmediaTMG gaat samenwerken met YouTube servicebureau 5PMTelegraaf Media Groep (TMG) gaat een strategisch partnership aan met 5PM, het YouTube-servicebureau dat merken en uitgevers diensten biedt als content- en distributiestrategie, channel management en video monetization. 

Door de samenwerking wil TMG zich verder ontwikkelen in online video. Daarnaast wil het mediabedrijf de groeiplannen van 5PM ondersteunen. 5PM is de start-up van ex RTL medwerkers Jelmer Wind en Tom Schoufs. 

TMG-directeur video Mandy van der Wal: "5PM heeft in korte tijd hoge ogen gegooid in de markt. Wat 5PM presteert op het gebied van YouTube-optimalisatie, content- en distributiestrategie resulteert in waardevolle kennis en kunde. Met ons partnership hopen we groei te kunnen realiseren voor 5PM, zodat zij deze service kan uitbreiden."
TMG CEO Marc Vangeel: "Afgelopen jaar heeft TMG met de samenwerking al enorme voortgang kunnen maken en we willen daarom met 5PM onze propositie voor publishers verder uitbouwen."

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen