Sanoma neemt Hearst-titels op in tijdschrift app

Aanbod versterkt positie in Nederland

07-12-2018PublieksmediaSanoma neemt Hearst-titels op in tijdschrift app

De Nederlandse abonnementsdienst Tijdschrift.nl heeft tijdschriften van Hearst toegevoegd. Het gaat om onder meer Quest, National Geographicen Elle.
Tot nu waren via deze app alleen bladen van Sanoma te lezen.


Naast genoemde titels zijn 00k de bladen Jan, Cosmopolitan en Glamour toegevoegd. Bij Tijdschrift.nl kan de abonnee voor 15 euro per maand de aangeboden bladen onbeperkt lezen. Tijdschrift.nl concurreert in Nederland sinds kort met de abonnementsdienst Readly, dat een internationaal aanbod heeft maar ook enkele Nederlandse titels aanbiedt. Tijdschrift.nl richt zich exclusief op Nederlandse magazines. 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen