Sanders Puzzelboeken gaat leveren aan Bindinc (AKN)

Auteur: David Huijzer - 16-03-2011Sanders Puzzelboeken gaat leveren aan Bindinc (AKN)Uitgeverij Sanders Puzzelboeken is sinds 1 februari jl. leverancier geworden van de puzzels in de diverse televisiegidsen van Bindinc, voorheen AKN. De kruiswoordraadsels, zweedse puzzels, woordzoekers en sudoku’s worden geplaatst in de NCRV-gids, TVFilm, KRO Magazine en de Mikro Gids. Naast puzzels in de gedrukte media worden inmiddels ook unieke online puzzels aangeleverd.

De samenwerking met Bindinc is voor Sanders een nieuwe stap in het streven om meer puzzels te leveren in het business-to-busines -segment.
Martin Sanders, directeur/eigenaar: "In 2010 zijn we hier mee begonnen, door een partnership voor de levering van puzzels aan te gaan met het Algemeen Dagblad en Trouw. Elke dag opnieuw leveren wij een of meer volstrekt unieke puzzels voor de kranten. Daarnaast zijn we in samenwerking met deze partners de mogelijkheden aan het verkennen van puzzelen online."

Sanders Puzzelboeken is al meer dan 40 jaar een van de leidende spelers op de Nederlandse puzzelmarkt en exploiteert meer dan 70 verschillende titels op het gebied van puzzels, puzzelboeken en puzzelwoordenboeken. De titels worden deels onder eigen naam uitgegeven, maar ook voor derden vervaardigd.

Download artikel
Reageren