Help- en adviesdesk

Niet gevonden wat u zocht? Geen tijd of gelegenheid om uitgebreid te zoeken? Meer informatie over een bepaald onderwerp nodig? Een bijzondere vraag? Wij helpen u graag verder door uw vragen persoonlijk te beantwoorden. Geef via het formulier onderaan de pagina door waarnaar u op zoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
 

U heeft een kennisvraag

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden of heeft u geen tijd (of zin) om in onze kennisbank te zoeken? U kunt uw vraag dan ook rechtsreeks aan de redactie en experts van de inct.kennisbank stellen.
 

U wilt een inct.easyread op maat

De inct.easyreads zijn readers die een selectie van kennisbankartikelen bevatten rondom een bepaald onderwerp. Deze easyreads zijn nu direct beschikbaar.
Wilt u een inct.easyread over een specifiek onderwerp, speciaal op maat gemaakt voor u of uw organisatie? Dat kan: wij maken er graag een voor u.
 

U wilt een inct.kennistest op maat

In de inct.academy staat een aantal kennistest waarmee u en uw medewerkers voor verschillende onderwerpen in een kwartiertje kunnen testen hoe het gesteld met de kennis over dat onderwerp.
Wilt u een kennistest die op maat is samengesteld voor u of uw organisatie? Dat kan: wij maken er graag een voor u.
 

U wilt ondersteuning van inct.support

Bent u niet op zoek naar algemene kennis, maar capaciteit, know-how, kunde en ervaring? Heeft u een goede freelancer nodig of wilt u een project (of deel van een project) uitbesteden aan experts? Schakel dan inct.support in. Of u nu mensen zoekt die kunnen meedenken of meehelpen, via inct.support komt u in contact met de beste professionals.
Lees hier wat inct.support voor u kan betekenen.
 

Mijn vraagNaam *
Bedrijfsnaam *
E-mailadres *
Soort vraagUw vraag *Stel hier uw vraag
* = verplicht