Onze partner: New Energy Drukwerk

New Energy Drukwerk is een intermediair gespecialiseerd in boeken. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van 30 drukkerijen in heel Europa en in China.

Elke drukkerij heeft zijn eigen specialisme, wij weten precies welke productie bij welke drukkerij past. Hierdoor kunnen wij zeer goede kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.
 
Wij nemen je een hoop werk uit handen. Je levert bij ons de drukbestanden aan en als we alle specificaties en (niet onbelangrijk) de planning hebben afgestemd, kan jij weer door met je eigen werk.
Wij onderhouden het contact met de drukker, passen (indien nodig en gewenst) de drukbestanden voor je aan, houden de planning voor je in de gaten, regelen het transport en eventueel ook de verzending of de opslag.
Kortom, jij hebt nergens meer omkijken naar. Wij houden je op de hoogte van de vorderingen en jij kan je bezighouden met de verkoop van de boeken.
Zo doet iedereen waar hij (zij) goed in is!

Als New Energy Drukwerk zien we onszelf echt als een partner. We werken veel samen met uitgeverijen en een soepele en fijne samenwerking is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Ontzorgen zit ons in het bloed.
We denken graag mee en zijn trots op alle mooie producties die we al voor honderden klanten hebben mogen maken. 
 
Benieuwd naar wat New Energy Drukwerk voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en we maken graag een offerte voor je.
Ook sturen we je graag onze samplebox toe, met daarin 2 boeken (hardcover en softcover) die allerlei verschillende papiersoorten en bedrukking bevatten. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. 
 
Bekijk voor meer informatie en voorbeelden van enkele producties die we hebben gemaakt:

 www.newenergydrukwerk.nl