De interviews

Vier gesprekken met opmerkelijke gasten

Ronnie Overgoor interviewt vier opmerkelijke gasten.


Een interview brengt meer aan het licht dan een vooraf bedachte lezing. Ronnie Overgoor vraagt gegarandeerd dóór. Er is ook meer ruimte voor u als bezoeker om mee te doen. Aan het eind is kunt u úw vragen aan de gast stellen.

Hiernaast kunt u lezen welke vier gasten op 7 juni naast Ronnie plaats zullen nemen.

Ronnie nodigt u bij deze persoonlijk voor inct.live uit:
(klik op de foto)

 
Give & Get @ inct.live

Zes uitdagingen: durft u het aan?!

Meedenken, meepraten & meedoen


We gaan op inct.live professionals samenbrengen: het vak wordt er beter en sterker van als we samenwerken en samen denken.

Een aantal sprekers zal kort hun vernieuwende idee, bedrijf, oplossing, concept of proces voorstellen en daarna met u als bezoeker in gesprek gaan . Daarbij zullen zij een aantal concrete vragen hebben, die zij graag voorleggen aan de bezoekers van inct.live.

U kunt dus meedenken, meepraten en meedoen.
Kortom: give & get @ inct.live


Voor dit onderdeel werken we samen met twee partijen: Renew the Book en MediaMatters. Zij helpen ons met het samenstellen van dit onderdeel.

De gasten op Give & Get @inct.live
We hebben op 7 juni zes interessante en uitdagende cases: van nieuwe uitgeefinitiatieven (door een aantal onervaren jonge honden) tot bekende mediabedrijven. Komt u meedenken en meedoen?
De interviewgasten op 7 juni

Femmetje de Wind: Van (print) magazines naar de online uitgever van Nederland

Voorheen zelfstandig bladenmaakster en uitgever, zij was onder meer de vrouw achter de magazines Jacky, JFK en Wendy maar ook de vrouw achter het succes van Verboden Vruchten van Heleen van Royen. Daarnaast schreef ze ook twee opmerkelijke boeken: Wat wil de man en Rivka. 
Sinds 1 februari 2017 is ze Head of Publishing bij Wayne Parker Kent, de online-publisher van Nederland.
Tijd om een goed gesprek te hebben over magazines, uitgeven en natuurlijk online publishing.
Waarom Wayne Parker Kent ook traditionele uitgeefkennis nodig heeft
 

Ward Wijndelts:  Van Mindshakes naar Vrij Nederland, van jong naar het establishment?

Sinds kort is hij Hoofdredacteur van Vrij Nederland dat hij na de roerige tijden in goed vaarwater mag gaan brengen. Voorheen was  hij bij NRC Business Development Manager en stond hij aan de wieg van Mindshakes dat een nieuw, jong publiek naar kwaliteitsjournalistiek moest trekken. Kortom: voldoende aanleiding om met hem in gesprek te gaan.
Vrij Nederland op weg naar 2020
 

Gert-Jan Lasterie: Praatjesbaas van Coolblue verkast naar TMG

Lasterie was tot voor kort 'praatjesmaker bij Coolblue', ofwel Verteller van de verhalen van Coolblue via sociale kanalen en PR. Sinds kort heeft hij echter de overstap gemaakt naar TMG. Daar is hij nu Director Business Development wat betekent dat hij verantwoordleijk is voor het ontwikkelen van nieuwe business- en verdienmodellen waarbij online publishing, data en e-commerce worden samengebracht om de bestaande en nieuwe activiteiten te laten groeien. Zowel over zijn tijd bij Coolblue als de nieuwe baan bij TMG zijn voldoende reden om nader kennis te maken met Gert-Jan Lasterie.
Waarom de praatjesbaas van Coolblue naar TMG overstapt
 


Suzanne Meeuwissen: Nieuwe digitale verteltechnieken gaan uitgevers dwingen te veranderen

Suzanne Meeuwissen houdt zich bij het Letterenfonds bezig met nieuwe wijzen van verhalen vertellen door middel van onder meer VR en Augmented Reality. Daarbij kijkt ze vooral naar de auteurskant. 'Als auteurs nieuwe technieken om verhalen te vertellen gaan omarmen, dan volgen uitgevers vanzelf', is haar stelling. We kijken dus uit naar een inspirerend gesprek over veranderingen in de boekenbranche, aangezwengeld door de makers.

R&D zit uitgevers niet in het bloed
Lunch & borrel

Netwerken met een hapje & drankje

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten op inct.live.

We beginnen met een  goede lunch en we eindigen we de dag met een gezellige borrel, waarbij u in informele sfeer kunt napraten over de dag.

inct.live: interactief en vernieuwend

7 juni 2017: inct.live. Een interactief, modern en informeel event voor mediamensen. 

inct.live bestaat dit jaar uit twee delen: de live interviews en Give & Get @ inct.live.  Hiernaast kunt u meer lezen over de beide onderdelen. Op inct.live staat de dynamiek van de uitgeefbranche centraal. 

We gaan u ook niet meer een hele dag van uw bureau weghalen: we beginnen om 12.00 uur met een inlooplunch en tussen 13.00- 17.00 vindt het hele programma plaats. Na 17.00 uur is er ruim gelegenheid om tijdens een borrel na te praten en onderling verder kennis te maken.

Uw gastheer is net als bij de voorgaande edities: Ronnie Overgoor

Programma inct.live

Het complete programma van inct.live 17

Zodra het programma helemaal bekend is, kunt u het hier downloaden