Stoelendans bij Media Groep Limburg

03-09-2015NieuwsmediaHuub Paulissen treedt terug als hoofdredacteur van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad en wordt Projectmanager Portfolio bij de directiestaf van Concentra, de moeder van beide Limburgse kranten. Loek Radix vertrekt helemaal: na twee jaar interim-directeurschap bij de Media Groep Limburg (MGL ) stapt hij op.

In 2013 trad Radix aan bij MGL dat in zwaar weer verkeerde door het Wegener-Mecomdebacle. In 2014 legde hij zijn functie neer omdat Mecom MGL niet aan Concentra wilde verkopen. Onder druk van het personeel nam Mecom Radix opnieuw aan en uiteindelijk werd MGL toch aan Concentra verkocht. CEO Marc Vangeel neemt Radix’ taken over

De drie adjunct-hoofdredacteuren Han Brinkman, Branko Eijssen en Bjorn Oostra nemen tijdelijk de taken van hoofdredacteur Huub Paulissen waar. Volgens Marc Vangeel staat het redactionele beleid bij de Limburgse kranten goed op de rails en zijn de ‘visie, resultaatgerichtheid en persoonlijke daadkracht’ van Paulissen elders in het Concern nodig.

Deze informatie is exclusief voor leden

Onbeperkt toegang 

Je kunt alle artikelen van inct onbeperkt lezen en downloaden als pdf.
Aanmelden

Login

Je bent al lid en kunt alle artikelen van inct onbeperkt lezen en downloaden als pdf.
Login
Reageren