Vernieuwd CB Online Uitgeverij uit testfase

Nu nog overzichtelijker en flexibeler

25-04-2018Educatieve media | Publieksmedia | VakmediaVernieuwd CB Online Uitgeverij uit testfaseDe afgelopen maanden is het nieuwe CB Online Uitgeverij uitgebreid met gebruikers getest, nu is de nieuwe applicatie beschikbaar voor alle voor uitgevers.
De nieuwe CB Online ziet er frisser en overzichtelijker uit. Functioneel is het vrijwel gelijk aan de twee oude applicaties. CB heeft er bewust voor gekozen zo veel mogelijk functies en benamingen één-op-één over te nemen. Het nieuwe CB Online is makkelijker in het gebruik, bijvoorbeeld doordat lange formulieren in stappen zijn opgedeeld. Ook zijn overzichten flexibeler, zodat er meer mogelijkheden zijn om de informatie naar eigen inzicht weer te geven.

 
De belangrijkste voordelen:
  • Alles in één: fysieke boeken, digitale boeken en al uw metadata
  • Toegankelijker en flexibeler
  • Snellere ISBN-registratie
  • Verrijkte metadata: zoals: annotatie, featureType, editionType en BISAC's
  • Alle facturen online
  • Met vernieuwde supportwebsite achter het ?
  • Vertrouwde functionaliteit in een nieuw jasje
 
Meer op de site van CB Online.
 
 

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen