De Persgroep neemt lokale krant in Zeeuws -Vlaanderen over

Lokale ambitie: investeren in sterke printtitels

12-07-2018NieuwsmediaDe Persgroep neemt lokale krant in Zeeuws -Vlaanderen overDe Persgroep Nederland en Roularta zijn overeengekomen dat de Persgroep het volledige aandelenpakket krijgt over het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad.

ZVA bestaat al 66 jaar en werkt vanuit Terneuzen. Het verspreidingsgebied is Zeeuws-Vlaanderen, met daarin gemeenten Terneuzen, Hulst en Sluis. Oplage is circa 52.500 exemplaren. In het ZVA zit tweewekelijks een Woningkrant en een Autokrant. Ook verzorgt ZVA de uitgave van “Zin in Zeeland”, een titel gericht op verblijfstoeristen in de streek. ZVA zal onderdeel worden van het portfolio huis-aan-huiskranten van de Persgroep in Zeeland: De Faam, De Bevelander, Ons Eiland en Schouwen-Duiveland. Daarnaast loopt er een samenwerking met de Eendrachtbode.

Jan van Dun, directeur Local Media de Persgroep: "In onze lokale ambities blijven wij ook investeren in sterke printtitels. ZVA is dat in Zeeuws-Vlaanderen zeker. Wij hadden al een aandeel in deze titel en werkten al samen op de nationale advertentiemarkt. Nu zijn wij trots om 100% van de aandelen in handen te hebben".

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen