Barent Momma van Bindinc naar The Learning Network

CEO wisselt na 11 jaar van baan

17-08-2018Educatieve media | Publieksmedia | VakmediaBarent Momma van Bindinc naar The Learning NetworkDe CEO van Bindinc, Barent Momma, gaat na 11 jaar een nieuwe uitdaging aan: hij wordt CEO van The Learning Network. Over zijn opvolging is nog niets bekend.

Bindinc. is marktleider op het gebied van het uitgeven van Tv-programmagidsen (digitaal enanaloog) specialist in het (tailor made) leveren van verrijkte Tv programma-informatie (data, tekst,beeld, video) ten behoeve van gidsen, zowel digitaal (EPG) als analoog. The Learning Network is sinds vorig jaar de nieuwe naam voor het vertrouwde Van DIjk Educatie. The Learning Network wil een relevante bijdrage leveren aan onderwijs op maat. Naast de rol als distributeur van (digitale) leermiddelen ontwikkelt het bedrijf nieuwe en flexibele oplossingen om leerlingen, studenten, leraren, scholen en onderwijsinstellingen te ondersteunen bij hun leerproces.

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
inct.easyread: Uitgeven in eigen beheer
Prijs: € 4,99
Uitgevers kunnen zo maar een prachtboek over het hoofd zien. En een auteur die zelf uitgeeft houdt meer over. Selfpublishing is populair, maar succesvol uitgeven is niet eenvoudig. Om een (e-)boek uit te geven heb je inderdaad niet meer per se een...
direct bestellen


inct.easyread: Dossier e-books publiceren
inct.easyread: Dossier e-books publiceren
Prijs: € 7,99
Digitaal lezen wint nog steeds aan populariteit. Daarom is het logisch om een boek (ook) digitaal uit te geven. Bij het maken publiceren en verkopen van een digitale publicatie moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij zetten de zaken op een rij.  
direct bestellen


inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen