Linda lanceert één platform voor alle content: Linda.nl

Alle afzonderlijke sites verdwijnen

12-09-2018PublieksmediaLinda lanceert één platform voor alle content: Linda.nlDe content van LINDA. is op veel verschillende kanalen en in veel verschillende vormen te vinden, maar dat wordt binnenkort anders. Alles wat het mediamerk publiceert, wordt verzameld op een nieuw platform: LINDA.nl.

De domeinnaam was eerder in handen van iemand in een heel ander werkveld, maar is nu eindelijk in handen van de redactie van LINDA. Voor het einde van het jaar moet de nieuwe website van LINDA.nl klaar zijn en komt er één plek waar alle content van het merk te vinden is – zowel uit print, van de nieuwssite lindanieuws.nl en het videoplatform LINDA.tv. De nieuwe online omgeving representeert de wereld van LINDA. met alle soorten content die daarbij horen.

Het nieuws over LINDA.nl komt van algemeen hoofdredacteur Jildou van der Bijl. Ze vertelde over de ambities van de redactie in de podcast van Bladendokter. 
Lees en luister (!) verder bij De Bladendokter

Download artikel
Reageren


Producten
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
inct.easyread: Tijdschriftmarketing
Prijs: € 4,99
Hoe bereik je de lezer met je tijdschrift? En hoe bind je hem of haar? Zijn er naast losse verkoop, abonnementen en advertenties nog meer inkomstenbronnen? Femke Leemeijer van Kantoor Fifty Four geeft antwoord op deze vragen, én meer.
direct bestellen


inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
inct.easyread: Sociale media voor uitgevers
Prijs: € 7,99
Welke sociale media zijn er, wat is hun nut voor uitgevers en hoe werk je ermee? Sociale media zijn overal. Voor sommige mensen zijn ze zelfs de belangrijkste of enige toegangspoort naar het internet. Je kunt de sociale media op verschillende manieren...
direct bestellen


inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
inct.easyread: Hoe ontwikkel je een bladformule?
Prijs: € 3,99
In een bladformule worden de basiskenmerken van een magazine beschreven. Wat wil een tijdschrift overbrengen en hoe gebeurt dat? Met die vaste formule proberen tijdschriften hun specifieke doelgroep aan te spreken. In deze inct.easyread wordt besproken...
direct bestellen